ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رضایت ۷۳ درصدی مردم از دولت براساس نظرسنجی صداوسیما

  • کد خبر: ۹۳۱۱۴
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
رضایت ۷۳ درصدی مردم از دولت براساس نظرسنجی صداوسیما
نظرسنجی انجام شده از سوی مرکز تحقیقات صدا و سیما در مقیاس ملی، پس از ارائه گزارش عملکرد صدروزه دولت توسط حجت الاسلام رئیسی در روز ۱۵آذر، نشان می‌دهد که میزان رضایت از عملکرد دولت شایان توجه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دولت سیزدهم با گذشتن از مرز صدروز فعالیت، کارنامه مشخصی برای ارائه به افکار عمومی آماده کرده است. موفقیت دولت حجت الاسلام رئیسی در مهار بیماری کرونا با واردات حجم عظیم واکسن و همچنین تلاش برای بازگرداندن دولت به میان مردم با سفر به استان‌های مختلف کشور، دو نمونه از کارنامه عملکردی دولت سیزدهم است.

نظرسنجی انجام شده از سوی مرکز تحقیقات صدا و سیما در مقیاس ملی، پس از ارائه گزارش عملکرد صدروزه دولت توسط حجت الاسلام رئیسی در روز ۱۵آذر، نشان می‌دهد که میزان رضایت از عملکرد دولت در این دوره زمانی، شایان توجه است. براساس نتایج این نظرسنجی ملی، ۷۳ درصد مردم، عملکرد دولت سیزدهم در مقابله با کرونا را موفقیت آمیز، ۷۸ درصد شیوه دولت در مذاکرات هسته‌ای را عزتمندانه و مقتدرانه و ۸۳ درصد مردم، سفر‌های استانی را حلال مشکلات کشور می‌دانند.

صداقت رئیس جمهور

همچنین براساس نتایج این نظرسنجی، پس از مصاحبه تلویزیونی آیت ا... رئیسی با مردم، ۷۰.۷ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، معتقد بودند که آیت ا... رئیسی در گزارش به مردم و پاسخ به سؤالات در حد زیادی صداقت داشته است. پاسخ گویی شفاف به سؤالات و بیان مشکلات کشور بدون بزرگ نمایی و کوچک نمایی، یکی از دلایلی است که باعث شده است مخاطبان، میزان صداقت رئیس جمهور در پاسخ به مردم را در حد بالایی توصیف کنند.

دو سوم مردم، معتقد به موفقیت دولت در مهار کرونا

واردات واکسن کرونا از اولین ساعات به دست گرفتن دولت توسط آیت ا... رئیسی به اولویت وی تبدیل شد و همین موضوع نیز باعث شد طی مدت کمتر از ۳ ماه بیش از ۱۱۰ میلیون دُز واکسن به کشور وارد و تزریق شود. نکته شایان توجه این است که براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما، ۷۳.۲ درصد از مردم، عملکرد دولت سیزدهم را در زمینه مهار کرونا در حد زیاد موفقیت آمیز عنوان کرده اند.

سفر‌های استانی، حلال مشکلات کشور

بعد از آغاز دولت سیزدهم، بلافاصله سفر‌های استانی رئیس جمهور، آغاز شد و دولت در پایان هر هفته با سفر به یک استان، از نزدیک درجریان مشکلات جاری قرار می‌گیرد. براساس نظرسنجی انجام شده توسط مرکز تحقیقات صدا و سیما، ۸۳ درصد مشارکت کنندگان با این گفته که «با سفر‌های استانی، به مسائل و مشکلات استان‌ها بهتر رسیدگی می‌شود» کاملا موافق هستند. همچنین ۷۸.۴ درصد از مشارکت کنندگان در نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما، با این گزاره که «ایران عزتمندانه و مقتدرانه در مذاکرات هسته‌ای حاضر شده است» موافق بوده اند.

امید مردم به حل مشکلات

انجام اقدامات فوری مانند واردات واکسن کرونا و انعقاد برخی قرارداد‌های مهم بین المللی، باعث شده است امید مردم به بهبود وضعیت کشور در آینده، افزایش پیدا کند. براساس نظر شرکت کنندگان در نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما، ۶۳ درصد مردم در حد زیاد به حل مشکلات کشور در آینده امیدوارند. عملکرد صدروزه دولت سیزدهم تا اینجای کار، نمره قابل قبولی از سوی مردم دریافت کرده است و قطعا رفع تدریجی مشکلات کشور می‌تواند به مرور میزان رضایت جامعه از عملکرد دولت را افزایش دهد. همین موضوع در آینده نه چندان دور، قابلیت‌های فراموش شده کشور را احیا می‌کند و راه را برای برون رفت از برخی بحران‌های اقتصادی باز خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->